Dit weekend was het prachtige concours in Oosterwolde. Altijd een mooi concours, vele dressuur banen op een rij en wat altijd gezellig is is het springen erbij. Als je moet wachten, even gezellig naar het springen kijken. Gister heeft het concours een poosje stil gelegen door de overvloedige regen, jammer want de bodem heeft er behoorlijk onder te lijden gehad. Het was net weer droog toen we er aan kwamen. Dublin mocht als een van de eersten starten, hij had geen last van de blubber, hij banjerde er flink door heen, nog in een te hoog tempo met wat fouten nog. Toch met een heel goed gevoel weer op de trailer, we moesten maar afwachten hoe hij zich zou gedragen op het grote terrein en binnen de bordjes.

Bolero vond de bodem best lastig, die baan was ook al heel wat slechter aan het eind van de middag. Dit ging ten koste van zijn bewegingen, ze kregen 177 en 178 punten.

Vandaag toch maar weer heen met Bolero, het was aardig opgedroogd en de banen hadden ze verlegd. Twee nette proeven goed voor 183 en 189 punten, de laatst was nog goed voor een zevende prijs, toch nog een envelopje op gehaald. Wel lang wachten als je als eerste moet starten, maar het was mooi weer en veel te zien