Afgelopen weekend zijn we weer naar Tolbert geweest, de banen lagen er weer prachtig bij. Dublin was als eerste aan de beurt, er waren wat kleine meisjes die er aan kwamen rennen en tegen de bakrand aan sprongen, omdat ze het niet konden zien. Net op dat moment moest hij een oefening doen, dus hij schrok zich wild en sprong weg dus even wat min puntjes. Ze kwam met 177 en 180 punten de baan uit.

Met Bolero gebeurde net zoiets, de proef was al voor driekwart gereden en ging helemaal niet verkeerd, totdat er een fotograaf binnen kwam en zijn fototas op de kant neer knikkerde weer op pakte en een eindje verder weer neer legde dit allemaal op het moment dat Bolero langs kwam en dus aan de kant spoot op het moment dat hij er weer langs ging gebeurde hetzelfde, de fotograaf had niet in de gaten wat hij Astrid en Bolero aan deed zo bleek later. Na twee weg spattingen en een volte vond d jury het genoeg en moest ze de baan verlaten, jammer! Wel 2 verliespunten en dat ze net zo mooi op weg was voor de punten voor de M2! Later de fotograaf nog even gesproken, hij begreep niet wat er gebeurd was, weet niets van paarden, had een nieuw toestel wat hij even wilde proberen! De tweede proef gelukkig dat probleem niet, net geen winstpunt.

Aloriska sloot de rij, ze had het beste resultaat van de drie, de eerste proef net geen winst de tweede proef 188 punten, goed voor de vijfde prijs.